No wiesz... Kolega oddał swojego focusa do ASO, bo mu coś stukało i pukało. Zadzwonili po kilku godzinach z informacją, że zrobione i się ileśtam należy. I wszystko byłoby fajnie, gdyby nie to, że sprzedał ich ochroniarz siedzący w budce tuż obok wjazdu na teren ASO. Zaczepiony przez kolegę chwilę z nim pogadał o dupie Maryni. Ochroniarz wprost powiedział, że samochód pozostawiony na parkingu przez kolegę nie drgnął nawet o centrymetr, nie mówiąc o podniesieniu maski Mina kumpla po powrocie bezcenna
[O2] W środe I przegląd,przebieg 21.300 co im nakazać sprawd
Zwiń
X
-
golibroda, A więc:
Przegląd wykonany. Wstepny koszt sięgał ok 1 000 zł ale za poradą OCP zakupiłem olej we własnym zakresie 169 zł 4 l Castrol EDGE 5W 30 i w wyniku tej operacji koszt Serwisu robocizna + materiały( filtry: powietrza,kabinowy i oleju ) spadł do 500 zł :shock:. Po analizie komp. błędów brak. Wymienili jedna żarówkę z tyłu a planowane sa jeszczena gwarancji wymiany głosnika z przodu ( pocharkuje) oraz ze wzg. na akcje serwisową przewód wodny ( który nie mam pojecia ) jest szczelny ale Skoda nakazuje wiec oni wymieniają.
Temat załatwiony.
Nowy rok rozpoczynam 04.01.2010 w Brodnicy u Jantara, koszty i termin umówiony. Zycze wszystkim powodzenia w nowym roku. Pozdrawiam.
Andrzej.Srebrna O2 1,9 BXE Elegance
----------------------------------
Było: 114 KM - 277 nm
Jest: 142 KM - 329 nm by Rogalotti
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andi ŁódźPrzegląd wykonany. Wstepny koszt sięgał ok 1 000 zł ale za poradą OCP zakupiłem olej we własnym zakresie 169 zł 4 l Castrol EDGE 5W 30 i w wyniku tej operacji koszt Serwisu robocizna + materiały( filtry: powietrza,kabinowy i oleju ) spadł do 500 zł
Komentarz
-
Komentarz